Espalier

Espalier is een christelijke beschermende  woonvorm in het dorp Kesteren. Er is plaats voor 19 mensen met een psychiatrische aandoening of beperking of een psychosociaal probleem die (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen.

Algemene informatie over Espalier

Espalier is een christelijke beschermende  woonvorm in het dorp Kesteren. Er is plaats voor 19 mensen met een psychiatrische aandoening of beperking of een psychosociaal probleem die (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen. Bij Espalier kunnen ze wonen met begeleiding.
Wanneer u thuis een steuntje in de rug kunt gebruiken, is woonbegeleiding aan huis mogelijk. Eleos biedt ook volledig pakket thuis (VPT).

Christelijk beschermd wonen
Espalier is een christelijke woonvorm voor beschermd wonen met een reformatorische grondslag. Dat is bijvoorbeeld merkbaar in het bidden en danken voor de maaltijd en het lezen uit de Bijbel. In deze beschermende woonvorm geldt een kledingcode en is een mediabeleid. Eén keer in de maand wordt er een Bijbelstudie gehouden.
Van bewoners wordt verwacht dat ze de reformatorische identiteit te onderschrijven. De kerkelijke achtergrond van bewoners bij Espalier, is overwegend reformatorisch.

 


Woonvorm Espalier
Johannes Vermeerstraat 3
4041 HK Kesteren

t (0488) 48 00 60
f (0488) 48 07 60
e espalier@eleos.nl