Aanmelden

Je kunt je op deze pagina aanmelden voor behandeling of begeleiding bij Eleos. De manier van aanmelden is verschillend voor begeleiding en behandeling, maar ook afhankelijk van je leeftijd. Kies hieronder de soort zorg die je nodig hebt en klik op de button voor een aanmeldformulier of meer informatie. Wil je eerst een zelftest doen voordat je je aanmeldt? Dat kan hier.

Hier vind je meer informatie over de kosten van behandeling en begeleiding.

Ggz-behandeling

Klik op de button Aanmelden voor ggz-behandeling. Je komt dan op een pagina waar je kiest voor behandeling voor volwassen of kind en jeugd.

Aanmelden voor ggz-behandeling

Begeleid wonen

Als je je wilt aanmelden voor begeleid wonen bij Eleos, neem dan contact op met de woonvorm naar keuze. Bekijk hier al onze locaties voor begeleid wonen.

Klik hier voor meer informatie over het aanmeldtraject begeleid wonen

Thuisbegeleiding

Hier meld je je aan voor specialistische begeleiding thuis door Eleos. Voor specialistische begeleiding thuis heb je een beschikking nodig van de gemeente waar je woont.

Woon je in de gemeente Noordoostpolder? Dan geldt een aanmeldstop. Jouw hulpvraag kunnen we niet in behandeling nemen.

Aanmelden voor thuisbegeleiding

Behandelcentrum de fontein

Als je je wilt aanmelden voor een (dag)behandeling bij de fontein, heb je een verwijzing nodig. Zorg dat je verwijzer onderstaand aanmeldformulier invult.  Verwijzers kunnen met dit formulier hun cliënt direct verwijzen naar de fontein.

Formulier voor verwijzing naar de fontein

Wilt u iemand verwijzen naar Moodcamp op de fontein? Vul dan het reguliere aanmeldformulier hierboven in en daarnaast dit aanvullende aanmeldformulier.