Deeltijdbehandeling

Wanneer je klachten zo ernstig zijn dat ambulante ggz-behandeling niet genoeg is, kun je een deeltijdbehandeling volgen. Deze bieden we in verschillende vormen en op verschillende locaties aan.

Wat is deeltijdbehandeling?

Bij een deeltijdbehandeling kom je een of meerdere dagen per week naar een locatie van Eleos voor intensieve behandeling. Vaak bestaat een deel van de behandeling uit gesprekken of activiteiten in een groep en een ander gedeelte uit individuele therapie.

Deeltijdbehandeling ggz

Als je te maken hebt met psychische problemen, kun je bij Eleos terecht voor ggz deeltijdbehandeling. Deze deeltijdbehandeling bestaat uit meerdere dagdelen per week waarbij je naar een locatie van Eleos komt. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende deeltijdbehandelingen.

Deeltijdbehandeling voor jongeren in combinatie met onderwijs

Sommige jongeren lopen met problemen rond, waardoor ze niet meer naar school komen. Wanneer deze problemen ernstiger lijken te worden en de jongeren school verlaten, biedt Eleos een dagbehandeling aan. Op onze behandellocatie in Ede is deeltijdbehandeling De Combi, een combinatie van onderwijs en behandeling.

Lees hier meer over de deeltijdbehandeling in combinatie met onderwijs.

Deeltijdbehandeling angst

Wanneer angsten je leven beheersen en je een ernstige angststoornis hebt, kun je bij Eleos terecht. Op behandelcentrum de fontein bieden we een deeltijdbehandeling angst aan. Je komt voor een deeltijdbehandeling twee dagen per week naar de fontein.

Lees hier meer over deeltijdbehandeling angst.

Deeltijdbehandeling persoonlijkheidsstoornis

Wanneer je persoonlijkheidsstoornis ervoor zorgt dat je in het dagelijks leven veel problemen ondervindt, kun je bij Eleos terecht. We bieden op behandelcentrum de fontein een intensieve behandeling aan voor persoonlijkheidsstoornissen. Bij deze dagbehandeling (twee of drie dagen per week) leren we je door middel van schematherapie met je klachten om te gaan.

Lees hier meer over de deeltijdbehandeling persoonlijkheidsstoornis.