GRIP-groep

Maak je een crisis door en wil je daar grip op krijgen? En ben je al onder behandeling dan is de GRIP-groep misschien de oplossing.

De GRIP-groep daagt je uit om regie en verantwoordelijkheid te nemen

Je doet dat niet alleen. Wij helpen je daarbij. Samen onderzoeken we waarom deze crisis is ontstaan. We helpen je vaardigheden te ontwikkelen om de crisis te doorbreken. Dat doen we door een opname van 2 weken met intensieve groepsbehandelingen op ‘de fontein’.

Dit doen we in de GRIP-groep

  • We gaan gewoontepatronen doorbreken. Dat doen we door gewoontepatronen in kaart te brengen die ook aanleiding zijn voor het ontstaan van deze crisis. Daarbij betrekken we ook het thema zingeving en je omgeving.
  • We vullen het stabliteitsplan aan met de informatie over de huidige crisis. Daarmee krijg jij een goed werkend stabliteitsplan.
  • We kijken naar een goede leefstijl voor jou. We kijken hoe dat nu is en samen kijken we hoe dit verbeterd kan worden.
  • We gaan aan de slag met bewegen. Dat doen we op een eenvoudige manier. Sport en spel hebben namelijk een positieve invloed op je stemming.

Neem contact met ons op voor aanmelding en vragen

Je kunt ons bellen op telefoonnummer 088-892 02 60. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Of stuur ons een e-mail aanmeldingen.defontein@eleos.nl. We helpen je graag op weg naar herstel.