De Koriander

De Koriander is een christelijke beschermende woonvorm van Eleos in Kampen. Er is plaats voor in totaal 23 mensen met een psychiatrische aandoening of beperking of een psychosociaal probleem die (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen.

Algemene informatie over De Koriander

De Koriander is een christelijke beschermende woonvorm van Eleos in Kampen. De beschermende woonvorm bestaat uit een rij van zes geschakelde huizen aan de Kattedoorn, waarin 17 mensen kunnen wonen. Hier bieden we woonbegeleiding aan mensen met een psychiatrische aandoening of beperking of een psychosociaal probleem. Hierdoor kunnen ze (tijdelijk) niet zelfstandig wonen. 

Aan de Veenmos in Kampen staan twee dependances van de  beschermende woonvorm. In beide huizen is plaats voor drie mensen die beperkte begeleiding nodig hebben. Zij kunnen altijd terugvallen op de begeleiding in de woonvorm. De dependances zijn op vijf minuten fietsafstand van De Koriander.
Wanneer u thuis een steuntje in de rug kunt gebruiken, is ambulante woonbegeleiding aan huis mogelijk. 

Christelijk beschermd wonen
De Koriander is een christelijke woonvorm. Dit is onder meer te merken aan de sfeer binnen de woonvorm, zondagsbesteding en contacten met kerkelijke gemeenten. In de woonvorm is ruimte om vorm te geven aan uw geloofsbeleving. De bewoners zijn afkomstig uit het hele land. Ze vormen een gemêleerde groep wat betreft leeftijd en kerkelijke achtergrond.

 


 

Woonvorm De Koriander
Kattedoorn 48
8265 MJ Kampen

t 088-892 01 60
f 088-892 01 61
e dekoriander@eleos.nl