Kampen (behandellocatie)

In Kampen kun je terecht voor ggz-behandeling bij Eleos. We bieden hier behandeling (basis-ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Op deze behandellocatie in de binnenstad van Kampen, gaan we samen met volwassenen, kinderen en jongeren werken aan herstel.

Er is op deze locatie een breed en volwaardig ggz-aanbod aanwezig. Je kunt hier terecht voor gesprekstherapie, maar bijvoorbeeld ook speltherapie of groepstherapie. In bepaalde gevallen kan het nodig zijn dat een deel van de behandeling plaatsvindt op onze locatie in Zwolle. Daarnaast is onze  locatie in Kampen ook beschikbaar voor andere herstelgerichte activiteiten, zoals herstelgroepen of groepsbijeenkomsten.

Meld je aan voor hulp bij Eleos.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Verder zijn er medewerkers binnen dit team met een aanvullende kwalificatie voor systeemtherapie. Op deze locatie kunnen de volgende behandelingen worden gegeven binnen de Basis ggz: CGT, ACT, EMDR en steunende en structurerende gesprekken.

Parkeren bij onze locatie

Op de IJsselkade parkeert u tegen betaling. U kunt een parkeerkaart kopen bij de parkeerautomaat. De maximale tijd die u mag parkeren op de IJsselkade is 3 uur.

Tegenover het NS-station Kampen, Stationsplein 5 (8267 AB) kun je gratis parkeren. Dit parkeerterrein ligt op 8 minuten lopen van onze locatie.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden

Onze behandellocatie in Kampen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.30 uur.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust of mail naar receptie.noord@eleos.nl.

Volwassenzorg: 088-892 00 10
Maandag: 13.30-15.00 uur
Dinsdag: 14.00-15.00 uur
Woensdag: mailen
Donderdag: 08.00-09.00
Vrijdag: 14.00-14.30

Jeugdzorg: 088-892 00 10
Maandag: 12.00-12.30 uur
Dinsdag: 12.00-12.30 uur
Woensdag: 12.00-12.30 uur
Donderdag: 11.00-11.30 uur
Vrijdag: mailen