Urk (behandellocatie jeugd)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Op onze locatie Urk (Wijk 2) bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen en jongeren.

We hebben op Urk twee locaties, eentje voor volwassenen en een voor kinderen en jongeren. Klik hier voor meer informatie over onze locatie voor volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Urk komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de vestiging in Urk. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Deze locatie bevindt zich in het gebouw van Progress.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

Onze locatie op Urk (kinderen en jongeren) is op woensdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Neem contact op met ons op via receptie.noord@eleos.nl.