Grote woorden helpen je niet verder, kleine stapjes wel.

Zelftest

Beantwoord anoniem een aantal vragen en ontdek of je hulp nodig hebt.

Doe de zelftest

Contact

Wil je meer informatie of eens praten met één van onze medewerkers?

Naar contact

Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

In deze wereld hebben we te maken met lijden en gebrokenheid. Eleos wil met haar specifieke kennis, vaardigheden en attitude mensen vanuit het christelijk geloof helpen met hun psychische problematiek. Wij geloven dat werken aan herstel verder gaat dan alleen het terugdringen of genezen van de ziekte. Binnen de mogelijkheden die de cliënt heeft, wordt daarom gewerkt aan persoonlijk herstel en gezocht naar nieuw perspectief. Geloof, hoop en liefde zijn belangrijke perspectieven in onze gesprekken.

Bij Eleos ben je welkom. Je mag zijn zoals je bent. We bieden een veilige plek om te praten over kwetsbare onderwerpen, zoals je geloof. Samen met je behandelaar en/of begeleider werk je aan het terugdringen of genezen van je psychische problematiek. Het is niet altijd mogelijk om die op te lossen. Maar binnen je mogelijkheden zoeken we samen naar nieuw perspectief in je leven. Je familie, vrienden en kerk kunnen actief worden betrokken in dit proces.
Locaties
Waar kunnen we jou helpen?

Je kunt Eleos door heel Nederland vinden. Vind een locatie bij jou in de buurt via de locatiezoeker. Hier vind je onder andere contactgegevens en informatie over spreekuren en wachttijden.

Vind jouw locatie
Locaties van Eleos
Onze aanpak

Zo helpen we je stapsgewijs naar herstel