Apeldoorn (behandellocatie)

In Apeldoorn kun je terecht voor ggz-behandeling bij Eleos. We bieden hier behandeling basis-ggz aan voor volwassenen en basis- en gespecialiseerde ggz aan kinderen en jeugd.

Volwassenen met milde psychische problemen kunnen hier terecht voor een kortdurende therapie. Ben je somber, heb je een burn-out of heb je last van angstklachten die je belemmeren in het dagelijks functioneren? Dan helpen wij jou graag op onze nieuwe locatie in Apeldoorn. We werken samen met onze hoofdvestigingen in Hoevelaken, Zwolle en Ede, zodat we jou de beste zorg kunnen geven.

Ook bieden wij jeugd-ggz aan voor kinderen en jongeren met psychische, psychiatrische of psychosociale klachten of problemen. Je zoon of dochter voelt zich bijvoorbeeld vaak somber, angstig of waardeloos. Of je kind maakt juist snel ruzie, maakt moeilijk contact of loopt vast op school of werk. Bij ons leert je kind met zijn of haar klachten omgaan. Om zo samen met onze professionals, waarbij je ook als ouder(s) betrokken bent, te werken aan herstel.

Aanmelden
Wil je meer informatie over onze hulpverlening in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail: welkom@eleos.nl of telefonisch: 088-892 12 13. Je kunt ook eerst meer lezen over Eleos op onze website www.eleos.nl/aanmelden.

De route naar deze locatie is als volgt:

Op de John F. Kennedylaan rijd je voor het gebouw langs, vervolgens sla je linksaf de Waltersingel op. Dan meteen na het gebouw sla je weer linksaf het parkeerterrein op. Bij de ingang staat een gele paal. Met de pijltjestoetsen navigeer je hierop naar <Eleos>. Als je op het middelste belknopje drukt, opent de slagboom. Na de slagboom rijd door naar de ingang van Divitel. Je gaat het pand in via de draaideur. Als je binnen bent sla je linksaf en met de trap rechts van je loop je naar de eerste verdieping. De kamer van Eleos bevindt zich links in de gang. Je kunt plaatsnemen op de banken in de gang.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Op deze locatie is ook een systeemtherapeut aanwezig.  Verder wordt hier alleen basis-ggz aangeboden, voornamelijk cgt bij angst en depressie, en daarnaast kortdurende systeemtherapie

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren