Praktische informatie

Over aanmelden

Als je hulp nodig hebt, bespreek dit dan met je ouders. Als dat niet kan, bedenk dan met wie je jouw problemen wel kunt delen. Misschien is het iemand in je familie. Of vraag of je een keer met de vertrouwenspersoon op school kunt praten. Samen met je ouders kun je hulp zoeken bij Eleos. Je hebt daarbij een beschikking nodig van de gemeente waar je woont. Om die te krijgen is ook een verwijzing nodig van bijvoorbeeld je huisarts of iemand van de gemeente. Meer informatie voor je ouders staat hier. Ook kunnen je ouders er met ons over bellen tijdens het telefonische spreekuur.

Waar zit Eleos eigenlijk?

Eleos heeft locaties in heel Nederland. Hier vind je een kaart met al onze locaties. Zoek er eentje op die bij jou in de buurt zit, zodat je niet ver hoeft te reizen. En misschien kan het wel bij jou op school.

Soms krijg je thuisbegeleiding. Dat kan in een heleboel plaatsen. Overleg met je ouders; zij kunnen bij ons vragen of Eleos ook in jouw plaats thuisbegeleiding geeft. Als we dat niet doen, dan bekijken we ook wat we wél voor je kunnen doen.