Gouda (behandellocatie)

In Gouda kun je terecht voor ggz-behandeling bij Eleos. We bieden hier behandeling (basis-ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Op onze locatie in Gouda kunnen we je helpen met de volgende soorten therapie:

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 op 088-892 00 60.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Daarnaast is de regiebehandelaar altijd BIG-geregistreerd. Op deze locatie zijn ook de volgende medewerkers werkzaam: sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen, artsen en systeemtherapeuten. Binnen de BGGZ worden CGT, ACT, EMDR, Medicatie, steunende en structurerende gesprekken en systeemtherapie aangeboden. Binnen de SGGZ wordt het complete ambulante aanbod van Eleos aangeboden.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Je kunt je auto parkeren aan de achterzijde van het gebouw. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Ook kun je hier je fiets stallen.

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden

Onze behandellocatie in Gouda is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-892 00 60 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.