Aanmelden voor een behandeling bij Eleos

Mocht je kiezen voor een ggz-behandeling bij Eleos, dan maken we graag kennis met je. Je kunt dan ervaren wat we je te bieden hebben. Dit zijn de drie stappen in het aanmeldingsproces.

  1. aanmelden
    Wanneer je graag samen met ons aan jouw herstel wilt werken, meld je je aan bij Eleos. Om je direct aan te melden kun je hier klikken. We hebben hiervoor ook een verwijsbrief van jouw huisarts of een andere ggz-instelling nodig. In die brief staat vermeld voor welke soort ggz (basis-ggz of specialistische ggz) je wordt doorgestuurd en de reden van aanmelding.
  1. vragenlijst
    Zodra wij jouw aanmeldformulier en de verwijsbrief hebben ontvangen, krijg je van ons per e-mail een vragenlijst. Met jouw antwoorden leren we je alvast wat beter kennen. We kunnen beter inschatten hoe en waarmee we je kunnen helpen. Je kunt in de vragenlijst alvast aangeven wat je van Eleos verwacht.
  1. kennismakingsgesprek
    Nadat we het aanmeldformulier en de vragenlijst hebben ontvangen, maken we een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek. Na dit eerste gesprek maakt de hulpverlener een diagnose en bekijken we of Eleos je kan bieden wat je nodig hebt. Als dat zo is, maken we een plan voor je behandeling.