Kies voor begeleid wonen bij Eleos

We hebben weer plek voor nieuwe bewoners.

Meld je aan
Eleos

Heb je psychische problemen waardoor je niet meer zelfstandig kunt wonen? Dan ben je welkom bij een van de woonlocaties van Eleos. Hier kun je, tijdelijk of voor langere tijd, begeleid wonen in een veilige, christelijke omgeving. Overdag en ’s nachts kun je altijd terecht bij een begeleider en je leeft samen met je medebewoners. Er staat er altijd iemand naast je.

 

Ontdek de meerwaarde van christelijke zorg!

 

Korte wachtlijst

Bij al onze locaties kun je snel terecht

Meld je aan

Woonlocaties voor volwassenen: De Brug, Siloam & Espalier

De Brug biedt plaats aan 19 mensen. Je woont in een modern gebouw, in een rustige wijk nabij het centrum. Je kamer is voorzien van kitchenette en sanitair. Er is een gezellige, gezamenlijke huiskamer met eethoek. Je begeleiders zijn professioneel en betrokken en met je medebewoners onderneem je regelmatig leuke activiteiten. Lees meer over wonen bij De Brug

Van Neslaan 9, Ede
debrug@eleos.nl

Bij Siloam vul je de dag met dingen
waar jij je beter van voelt: een opleiding,
werk of vrijwilligerswerk. We helpen
en stimuleren je met het vinden van
structuur en balans in je leven. Siloam
organiseert ook activiteiten met de 19
bewoners, zoals wandelingen, spel- en
zangavonden. Lees meer over wonen bij Siloam.

Anjelierlaan 25, Ede
siloam@eleos.nl

Bij Espalier in Kesteren woon je in een veilige, christelijke omgeving met reformatorische grondslag. Onze professionele begeleiders staan dagelijks klaar voor jou en je medebewoners. Zij helpen je rust te vinden en structuur aan te brengen in je leven. Zo bouw je energie op om fris te beginnen aan een nieuwe dag. Bij Eleos Espalier werk je op een positieve manier aan je herstel. Lees meer over wonen bij Espalier.

Joh. Vermeerstraat 3, Kesteren
espalier@eleos.nl

 

Woonlocatie voor jongeren: Juventum

Jongeren tussen de 12 en 21 jaar met autisme kunnen bij Juventum terecht. Juventum heeft een reformatorische identiteit. Er zijn 19 kamers. Je zoon of dochter komt terecht in een leuke groep. Iedereen voelt zich al snel thuis. Bij Juventum krijgen jongeren professionele begeleiding en er is goed contact met ouders of voogden. Lees meer over wonen bij Juventum

Van Neslaan 14, Ede
juventum@eleos.nl

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik krijg. Er wordt goed mee gedacht. Er worden duidelijke lijnen uitgezet en afspraken gemaakt. Er wordt op een positieve manier gekeken naar de persoon. Dus er wordt gekeken naar wat iemand nog wel kan, in plaats van wat diegene niet meer kan. Het is fijn dat de winkels dichtbij zitten."

Ik wil zelf bij één van de locaties wonen

Neem contact met mij op voor de kennismaking.

Campagne - Wonen Bij Eleos

  • We gebruiken je gegevens om je persoonlijke informatie per e-mail toe te sturen of om telefonisch contact op te nemen.

Ik wil iemand verwijzen naar één van de woonlocaties

Neem contact met mij op voor meer informatie hierover.

Campagne - Wonen Bij Eleos Verwijzers

  • We gebruiken je gegevens om je persoonlijke informatie per e-mail toe te sturen of om telefonisch contact op te nemen.