Hoevelaken (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Hoevelaken is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis-ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Hoevelaken komt voor een behandeling. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Op onze behandellocatie in Hoevelaken bieden we de volgende ggz-behandelingen aan:

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Op deze locatie worden alle behandelmogelijkheden die binnen Eleos beschikbaar zijn aangeboden. In de BGGZ wordt voornamelijk cgt, medicatie, systeemtherapie ingezet.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Je kunt je auto parkeren aan de achterzijde van deze locatie. Hier is ook een fietsenstalling.

Openingstijden en spreekuren

openingstijden

Onze behandellocatie in Hoevelaken is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur. Op donderdag bieden we ook van 17.00 – 21.30 uur behandeling aan.

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust!

Volwassenzorg: 088-892 00 40
Woensdag: 9:00-9:30 uur
Vrijdag: 9:00-10:00 uur

Jeugdzorg: 088-892 00 40
Maandag: 16:30-17:00 uur
Vrijdag: 10:00-11:00 uur