Ermelo (behandellocatie)

Op onze behandellocatie in Ermelo bieden we behandeling (basis-ggz en specialistische ggz) aan kinderen en jongeren.

Je kunt op deze locatie terecht voor ambulante behandeling. Dat betekent dat je naar ons toekomt voor behandelgesprekken. We werken op deze locatie samen met kinderen jongeren aan herstel van psychische klachten.

Zo meld je cliënten aan voor onze locatie Ermelo
Ben je verwijzer en werk je met Zorgdomein kies dan voor Timon. Bij de opmerkingen zet je dat de cliënt aangemeld wordt voor Eleos. Of je gebruikt de aanmeldingsformulieren op deze pagina.

Verwijzingen per post verstuur je naar Hoevelaken
Wil je een verwijzing regelen via de post? Doe dit voor Ermelo dan via de hoofdlocatie in Hoevelaken. Het adres is Zuiderinslag 4C 3871 MR in Hoevelaken.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Behandelingen bij Ermelo (behandellocatie)

Praktische info

Je kunt je kind aanmelden voor jeugd-ggz bij Eleos. Lees hier meer.

Faciliteiten

Deze locatie is gevestigd in de Westerkerk.

Openingstijden en spreekuren

Onze behandellocatie in Ermelo is in de oneven weken geopend op dinsdag. De behandelgesprekken vinden plaats op afspraak.

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons dan gerust. Je kunt bellen naar 088-892 0040 tijdens het telefonisch spreekuur:

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust!

Maandag: 9:00-10:00 uur
Woensdag: 9:00-10:00 uur
Donderdag: 9:00-10:00 uur