Goes (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Goes is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Goes komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de hoofdvestiging in Dordrecht. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Op onze locatie in Goes kunnen we je helpen met de volgende therapieën:

In Goes helpen we je met de volgende soorten problemen:

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur op 088 892 00 60. Bel ons gerust.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Binnen de BGGZ worden CGT, ACT, EMDR, Medicatie, steunende en structurerende gesprekken en systeemtherapie aangeboden. Binnen de SGGZ wordt het complete ambulante aanbod van Eleos aangeboden.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden

Onze behandellocatie in Goes is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-892 00 60 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.