Middelharnis (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Middelharnis is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen en jongeren.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Middelharnis komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de hoofdvestiging in Dordrecht. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Wij zijn bereikbaar op woensdag van 08.30 tot 17.00 uur op 088-89 00 60.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Binnen de BGGZ worden CGT, ACT, EMDR, KPSP (kortdurende steungevende psychodynamische PT bij depressie) geboden

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden

Onze behandellocatie in Middelharnis (gevestigd in het gebouw van Helius MC) is geopend op afspraak.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-892 00 60 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.