Lelystad (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Lelystad is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Helaas hebben wij voor 2020 een aanmeldstop voor jongeren (tot 18 jaar) uit gemeente Noordoostpolder. Eleos maakt elk jaar een afspraak met gemeenten over het maximale bedrag aan jeugdzorg dat we voor jongeren uit die gemeente mogen besteden. Helaas is dat budget voor 2020 op. We kunnen vanaf 2021 weer jongeren uit gemeente Noordoostpolder behandelen op een van onze locaties.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Lelystad komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de hoofdvestiging in Zwolle. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Praktische info

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Vanaf 20 augustus tot medio december 2018 wordt het parkeerterrein bij deze behandellocatie vernieuwd. Er blijven wel parkeerplaatsen beschikbaar. Op deze parkeerplaatsen dient u een blauwe parkeerschijf te gebruiken, waarmee u 2,5 uur lang gratis kunt parkeren.

Openingstijden en spreekuren

openingstijden

Onze behandellocatie in Lelystad is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur.

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust of mail naar receptie.noord@eleos.nl.

Volwassenzorg: 088-892 00 10
Maandag: mailen
Dinsdag: 12.00-12.30 uur
Woensdag: mailen
Donderdag: mailen
Vrijdag: 12.00-12.30

Jeugdzorg: Telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen kun je mailen naar instroomlelystad@eleos.nl.