Groningen (behandellocatie)

Als je psychische problemen hebt, kan Eleos je daar bij helpen. Dat kan bijvoorbeeld op onze behandellocatie in Groningen. Op deze locatie bieden we basis-ggz en specialistische ggz aan volwassenen, kinderen en jongeren.

Let op: In Google Maps, wordt u geleid naar de verkeerde zijde van het gebouw, welke ligt aan de Paterswoldseweg. Bekijk hier de routebeschrijving naar de Schweitzerlaan. 

Op deze locatie kun je terecht voor hulp bij deze psychische problemen:

We bieden daarbij de volgende soorten therapie aan:

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Verder zijn er medewerkers binnen dit team met een aanvullende kwalificatie voor systeemtherapie. Op deze locatie kunnen de volgende behandelingen worden gegeven binnen de Basis ggz: CGT, ACT, EMDR, Medicatie, steunende en structurerende gesprekken en systeemtherapie aangeboden. Binnen de SGGZ wordt het complete ambulante aanbod van Eleos aangeboden.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden
Onze behandellocatie in Groningen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of wil je weten wanneer het spreekuur is? Bel ons op 088-892 00 10 of mail naar receptie.noord@eleos.nl.