Dordrecht (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Dordrecht is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Dordrecht komt voor een behandeling. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Op onze locatie in Dordrecht kunnen we je helpen met de volgende soorten therapie:

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 bereikbaar op 088-892 00 60. Bel ons gerust.

Praktische info

Op deze locatie zijn alleen vrouwelijke medewerkers aanwezig. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Daarnaast is de regiebehandelaar altijd BIG-geregistreerd. Op deze locatie zijn ook de volgende medewerkers werkzaam: sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, artsen en systeemtherapeuten. Binnen de BGGZ worden CGT, ACT, EMDR, Medicatie, steunende en structurerende gesprekken en systeemtherapie aangeboden. Binnen de SGGZ wordt het complete ambulante aanbod van Eleos aangeboden.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

U kunt uw auto parkeren op Q-Park P+R Markettenweg
Het adres is: Markettenweg, 3314 JE Dordrecht. De Q-Park P+R Markettenweg is op loopafstand van Weizigtweg 11. In de omgeving kunt u ook op andere plekken parkeren. Bij onze locatie kunt u wel uw fiets neerzetten.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt
Neem dan de uitgang Markettenweg bij het NS-station Dordrecht. Loop langs het spoor en P&R-terrein. U gaat rechts door de onderdoorgang van het kantoorgebouw. Na de onderdoorgang gaat u links. Daar is de ingang van Eleos.

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden

Onze behandellocatie in Dordrecht is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-892 00 60 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.