Dordrecht (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Dordrecht is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Dordrecht komt voor een behandeling. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Vanaf 27 december zit de behandellocatie Dordrecht op Weizigtweg 11-69, 3314 JJ Dordrecht.

Op onze locatie in Dordrecht kunnen we je helpen met de volgende soorten therapie:

Praktische info

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Deze behandellocatie is gevestigd in gebouw ‘Crown Point’. Er is een parkeergarage aanwezig. Van 8.00-18.00 uur kun je in en buiten de garage betaald parkeren.

Openingstijden en spreekuren

openingstijden

Onze behandellocatie in Dordrecht is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur.

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op 088-892 00 60.