Assen (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Assen is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Assen komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de vestiging in Groningen. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Bij Eleos in Assen kun je terecht voor de volgende hulp:

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen en de maatschappelijk werker. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Op deze locaties kunnen binnen de Basis ggz de volgende behandelingen worden aangeboden: CGT, ACT, Medicatie EMDR en steunende en structurerende gesprekken.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden

Onze behandellocatie in Assen is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 – 17.00 uur.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of wil je weten wanneer het spreekuur is? Bel ons op 088-892 00 10 of mail naar receptie.noord@eleos.nl.