Aanmelden ggz behandeling

Ggz-behandeling voor volwassenen

Je maakt eerst een account aan in de online omgeving MijnEleos. Zorg dat je een verwijzing hebt van de huisarts of psychiater. Of dat je nog een verwijzing regelt. De verwijzing hebben wij nodig om je aanmelding te kunnen beoordelen. En de verwijzing is nodig om de zorg te declareren bij jouw zorgverzekeraar. Na ontvangst van de verwijzing wordt je account geactiveerd. We vragen je daarna om enkele vragenlijsten in te vullen.

Kosten ggz-behandeling volwassenen
Een behandeling daar zijn kosten aan verbonden. Ook voor de intake, screening of contacten met je behandelaar. Hiervoor betaal je eerst het eigen risico. Dit is wettelijk verplicht. De rest van de kosten dekt je verzekering. Lees meer.

aanmelden volwassenen

Ggz-behandeling voor kinderen en jeugd

Vul het aanmeldingsformulier in voor jeugd. Maak daarna een account aan in de online omgeving MijnEleos. Zorg dat je ook een verwijzing hebt van de huisarts, psychiater of een beschikking van het wijkteam of CJG van de gemeente waarin je woont. Deze verwijzing hebben wij nodig om de aanmelding te kunnen beoordelen.

Kosten jeugd tot 18 jaar worden door je gemeente betaald.
Hiervoor heeft de gemeente een contract met Eleos. Woon je in een gemeente waar Eleos geen contract mee heeft afgesloten? Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Als je account wordt geactiveerd, vragen we je om nog een vragenlijst in te vullen.

aanmelden jeugd

Deeltijdbehandeling bij De Combi

Vul het aanmeldingsformulier in voor jeugd. Wij nemen contact met je op over de aanmelding. Je hebt een verwijzing nodig van de huisarts, psychiater of een beschikking van het wijkteam of CJG van de gemeente waar je woont. Deze verwijzing hebben wij nodig om de aanmelding te kunnen beoordelen. Zorg aan kinderen en jeugdigen tot 18 jaar wordt vergoed door de burgerlijke gemeente als er een contract is afgesloten.

Woon je in een gemeente waar Eleos geen contract mee heeft afgesloten? Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

aanmelden De Combi