Terugkomdag de fontein 2024

De terugkomdag is jaarlijks evenement op initiatief van oud-patiënten van de fontein. Tijdens deze dag draait het om ontmoeting, ervaringen delen, herinneringen ophalen en netwerken.

Graag nodigen wij je uit voor de terugkomdag op 21 september
De dag begint om 10.00 uur en stopt om 15.00 uur. De terugkomdag vindt natuurlijk plaats in het Koetshuis van de fontein, Duinweg 1, 3735 LA Bosch en Duin

Dit is het programma van de terugkomdag

10.00 uur Inloop
10.30 uur Welkom en opening
10.45 uur Lezing
11.15 uur Uitwisseling van ervaringen in kleine groepjes
12.00 uur Terugkoppeling en mogelijkheid voor het stellen van vragen
12.30 uur Lunch
14.30 uur Middagprogramma
15.00 uur Afsluiting
16.00 uur Einde

 

In het middagprogramma kun je kiezen

Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden:
– creatief: we gaan creatief aan de slag met het thema van de terugkomdag. Dat doen we met met pen, potlood, stift, schaar enzovoort. En je doet het op je eigen manier.
– sportief: we wandelen 3 kwartier. Tijdens de wandeling doen we actieve oefeningen. Daarmee lever je wat inspanning. Je doet dat op je eigen niveau.
– tuin: ieder zoekt een persoonlijk herinneringsplek op het terrein. Je bedenk wat er veranderd is bij jezelf en welke emoties deze plek nu oproept. Daarna delen we deze herinneringen voor zover je dat wilt.

Je meldt je aan via het formulier hieronder
Na je aanmelding ontvang je van ons een e-mail waarin wij jouw aanwezigheid bevestigen op de terugkomdag. Meld je snel aan, want er is ruimte voor maximaal 70 deelnemers. Begin september ontvang je van ons nog een herinnering per e-mail. We kijken uit naar je aanwezigheid.

Aan het einde van de terugkomdag houden we een collecte
De dag is gratis. Maar om de onkosten te dekken is een bijdrage aan de collecte wel welkom.

Aanmelden