Zelfhulpmodule: ‘moeder zijn en werken’

Als moeder heb je dankbare taken gekregen. Toch kunnen al deze taken bij elkaar het leven van een moeder beheersen: het zorgen voor je kinderen, de huishouding, je (vrijwilligers)werk, het investeren in je relatie, alle kerkelijke activiteiten en daarbij ook het onderhouden van je eigen sociale contacten. Je kunt je overvraagd voelen en je afvragen wat Gods bedoeling met jouw leven is en of je het allemaal wel goed doet. Als het allemaal wat te veel wordt, hoe zorg je dan voor meer rust en balans voor jezelf en je gezin?

Doel van de zelfhulpmodule

Aan het einde van de module heb je je taken als werkende moeder in kaart gebracht en weet je wat overbelasting kan veroorzaken. Ook heb je inzicht gekregen in hoe je als werkende moeder in balans kan komen en blijven.

Hoe leg je je ideaalbeeld van een goede moeder opzij en kan je tevreden zijn met wat je allemaal wel doet? Deze module kan je daar bij helpen! Je krijgt tips en ondersteuning bij het vinden van de balans tussen al die taken die jou als werkende moeder bezighouden. De online module bestaat uit drie onderwerpen: 

1. De taken van een werkende moeder

2. De balans opmaken

3. Een nieuwe balans creëren