Themabijeenkomst centrale cliëntenraad 2024

Wat is jouw diepste verlangen?!
Een themabijeenkomst over iets wat ons allemaal kenmerkt: verlangens die richting geven aan ons leven. Verlangen naar vrede, herstel, verbinding, rust, liefdevolle relaties…

We nodigen je uit voor de themabijeenkomst op 3 oktober 2024

Verlang jij naar een moment van ontmoeting en verbinding met (ex-)cliënten en naastbetrokkenen?

Kom dan naar de tweejaarlijkse themabijeenkomst van de cliëntenraad. We denken na over de verlangens die we als mensen allemaal hebben. Waar verlangt jouw hart naar? Niet vervulde verlangens kunnen een gevoel van teleurstelling of verdriet met zich meebrengen. Hoe ga je daarmee om?

Er komen interessante gasten

Dicky de Bruin verzorgt de lezing. Zij heeft naast haar onderwijsloopbaan als docent Frans, ook de studie contextuele therapie gevolgd. Was jaren vertrouwenspersoon, schrijft en interviewt mensen over thema’s die het leven raken en houdt regelmatig lezingen.

Samen met een ervaringsdeskundige en de geneesheer directeur van Eleos, Ewoud de Jong, vormt zij een forum na de lezing. Met elkaar spreken we dan door over het onderwerp ’Wat is jouw diepste verlangen?!’.

Kies voor een creatief moment met Nelleke van Harten of voor walk & talk in Kasteelbos Renswoude

Na de lezing en het forum kun je op een creatieve manier aan de slag met het thema of een wandeling maken in het nabijgelegen kasteelbos. Tijdens de wandeling is er de mogelijkheid om met medebezoekers een stelling te bespreken, maar dat hoeft uiteraard niet. De middag sluiten we af met een gezamenlijk buffet.

Dit is het programma van de themadag

14.30 – 15.00 uur Inloop met koffie/thee
15.00 – 15.15 uur Welkom en opening
15.15 – 15.45 uur Lezing van Dicky de Bruin: ‘Mijn diepste verlangen’
15.45 – 16.10 uur Pauze
16.10 – 16.45 uur Forum met Dicky de Bruin, Ewoud de Jong en een ervaringsdeskundige
16.45 – 17.00 uur Pauze
17.00 – 17.45 uur Keuze uit: creatief moment of wandeling in kasteelbos
17.45 – 19.00 uur Buffet
19.00 uur Afsluiting


Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in verenigingsgebouw Rehoboth, Taets van Amerongenweg 80, 3927 BL in Renswoude. De locatie is goed te bereiken met zowel het OV als de auto.

Meld je aan via dit formulier

Deelname is kosteloos. Na je aanmelding ontvang je van ons een e-mail waarin wij jouw aanmelding bevestigen. Meld je snel aan. Je ontvangt op 24 september nog een herinnering per e-mail. We hopen dat je er bij bent.