Woonvormen zetten deuren open in week tegen eenzaamheid

Van 30 september tot 7 oktober is het de week tegen eenzaamheid. De Eleos woonvormen Juventum, De Brug, Regenboogh, Siloam en Espalier zetten daarom deze week de deuren open voor de buurt. Ze organiseren allemaal een activiteit om verbinding te maken met hun omgeving.

‘Een klein gebaar kan het verschil maken’

Dat is dit jaar het thema van de week tegen eenzaamheid. Op 5 oktober maken de locaties voor begeleid wonen daarom allemaal hun eigen kleine gebaar. Bij Juventum en De Brug zijn buurtbewoners en andere Edenaren van harte welkom om tussen 19.15 en 20.15 uur een kopje koffie met wat lekkers te halen. Dit wordt geserveerd vanuit de Moodtruck in de van Neslaan. Bewoners hebben afgelopen weekend hiervoor de uitnodigingen in de buurt verspreid. Ook bij Siloam zijn buurtbewoners van harte welkom voor een kopje koffie.

Bij Regenboogh geen koffie, maar een ijskar

Alle buurtbewoners met uitnodiging kunnen aan de van Asseltlaan 20 na het avondeten om 18.00 uur een ijsje komen halen. Tegelijk is dit natuurlijk een mooie manier om de banden weer aan te halen. Bij Espalier organiseren ze niet een, maar twee inloopmomenten. Tussen 10.00 en 12.00 uur en 14.00 en 16.00 uur zijn de inwoners van Kesteren van harte welkom aan de Johannes Vermeerstraat 5 om kennis te komen maken. En voor de kinderen is er ook een kleine verrassing.

Bent u zelf op 5 oktober ook in de buurt van een van de woonvormen?

Loop dan gerust even langs/binnen. Want, een klein gebaar kan het verschil al maken.