De zorgverzekeraar VGZ heeft afspraken met ons gemaakt

Wij spreken jaarlijks een budget met de zorgverzekeraars af om cliënten te behandelen. De vraag naar zorg is groter dan wij en VGZ Zorgverzekeringen van tevoren hebben ingeschat én hebben afgesproken met elkaar.

Daarom is het behandelbudget voor cliënten van de zorgverzekeraar VGZ op

Dat betekent dat we op dit moment geen nieuwe cliënten van VGZ in behandeling kunnen nemen. Wil je wel behandeld worden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om toch behandeld te kunnen worden:

  • Je neemt contact op met de Wachtlijstbemiddeling van VGZ. Je bereikt de Wachtlijstbemiddeling van VGZ op 088 131 16 11 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00. De Wachtlijstbemiddeling kijkt naar mogelijkheden om je naar een andere ggz-aanbieder te bemiddelen. Wil je graag christelijke zorg ontvangen? Dan kun je bij de Wachtlijstbemiddeling aangeven dat je recht hebt op christelijke zorg.
  • Je kunt ook wachten tot 1 januari 2024 met jouw behandeling. Dan start er een nieuw contractjaar en zijn er voorlopig geen beperkingen.

We voeren nog steeds gesprekken met VGZ hierover

Wij hopen dat we tot een oplossing komen. Heb je nog vragen? Bel ons op 088-892 12 13 of neem contact met ons op via www.eleos.nl/contact. We helpen je graag.