Eleos opent nieuwbouw Regenboogh in Ermelo

Op 17 februari opent Regenboogh de deuren van haar nieuwbouwlocatie aan de Van Asseltlaan 20 in het hartje van Ermelo. Om 15.00 uur verricht burgemeester Baars de officiële opening. Daarna is er voor familie, genodigden en geïnteresseerden de mogelijkheid van een rondleiding en staat er voor ieder een hapje en een drankje klaar.

Regenboogh is een locatie voor begeleid wonen van Eleos, specialist in christelijke ggz. Eleos biedt hier ruimte aan personen die door psychische problemen (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen. Bij Regenboogh krijgen zij de begeleiding die nodig is om weer grip te krijgen op hun leven.

Het vorige pand aan de Horsterweg was erg verouderd. Om de kwaliteit van wonen te blijven garanderen, was nieuwbouw noodzakelijk. Er is ruimte voor negentien bewoners, die dagelijks begeleiding krijgen. Verder zijn er acht appartementen verhuurd aan mensen die minder begeleiding nodig hebben.

Op de nieuwe locatie wordt naast begeleiding ook behandeling aangeboden. Er is een spreekkamer voor gesprekken met een hulpverlener. Zo wordt er op één locatie door begeleiding en behandeling gewerkt aan herstel.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de opening door burgemeester Baars om 15.00 uur bij te wonen. Daarna is er tot 17.00 uur de gelegenheid om het gebouw te bekijken en te genieten van een hapje en drankje. Van harte welkom!