25 juni 2019

Eleos verhuist Zwolse behandellocatie naar Zwartewaterallee

Eleos, specialist in christelijke ggz, neemt per 27 juni een nieuwe locatie in gebruik. De Zwartewaterallee 25 is de nieuwe thuisbasis van Eleos voor ggz-behandeling van cliënten uit Zwolle en omgeving.

Directeur Gertjan Veening is blij met de nieuwe locatie: “Met onze huisvesting willen we in de huidige maatschappelijke context beter aansluiten bij de omgeving. Het was een bewuste keuze om deze mooie plek, centraal in de wijk, te kiezen en niet voor een verzamelterrein met kantoorgebouwen. Met de prettige en groene omgeving aan het water van de Dobbe, hebben we voor medewerkers en cliënten een fijne werk- en gespreksruimte gevonden.

Op onze nieuwe locatie bieden we geestelijke gezondheidszorg (basis-ggz en specialistische ggz) aan kinderen, jongeren en volwassenen. Samen met de cliënten en hun netwerk blijven we werken aan hun herstel.”

Eleos is specialist in christelijke ggz

We bieden kwalitatief hoogwaardige ggz en hebben veel ervaring met behandeling van problemen op het snijvlak van geloof en geestelijke gezondheid. We weten dat geloof en psychisch functioneren met elkaar verbonden zijn. Of en in hoeverre geloof een rol speelt in behandeling, bespreken we altijd met de cliënt. Uiteraard bieden we ook ggz-behandeling aan mensen met een niet-christelijke levensovertuiging.