30 december 2021

Eleos start herstelgroep in Hoevelaken

Wil jij samen met andere mensen, die net als jij ervaring hebben met psychische klachten, verder werken aan je herstel? Doe dan mee in een herstelgroep. Op de nieuwe locatie van Eleos in Hoevelaken start in januari een nieuwe groep. Je deelt ervaringen, tips en verhalen over hoe je bent gekomen waar je nu staat en je kunt steun vragen bij het halen van doelen die je op dit moment probeert te bereiken.

Heb je interesse?
Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 13 januari van 10.00 – 11.30 uur
Je meld je aan door je gegevens te mailen naar herstel@eleos.nl

Is Hoevelaken te ver?
Er starten ook herstelgroepen op andere locaties van Eleos. Laat via herstel@eleos.nl weten waar jij woont. Dan kijken we of we je in januari in een groep kunnen plaatsen!

De kracht van delen
We geloven dat er kracht zit in het delen, waardoor je kunt herstellen. Een herstelgroep is geen therapie waarin je praat over je klachten. Het is een groep mensen die ervaringen delen over hoe ze weten te herstellen van hun klachten. De herstelgroep wordt geleid door twee herstelgroepleiders. Zij hebben zelf psychische klachten gehad en een training gevolgd om een herstelgroep te leiden.

In een herstelgroep kom je acht keer samen, meestal een keer per twee weken. Je werkt samen met je groepsgenoten een werkboek door, waarin allerlei (praktische) thema’s aan bod komen die je helpen in je herstel.