Adressen

Klik hier voor alle vestigingen.

Het kan zijn dat u, nadat u de informatie op de website heeft gelezen, behoefte heeft om te reageren. Om ervoor te zorgen dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt, volgen hieronder enkele aanwijzingen.

Hulpvraag
Als u hulp nodig hebt kunt u onder de knop zorgaanbod een keuze maken. Daar wordt u vervolgens ook de weg gewezen hoe u zich kunt aanmelden.
Als u meer informatie wilt over wat er allemaal precies gebeurt na een aanmelding, of vragen heeft over een ziektebeeld of een behandeling, dan kunt u bellen tijdens een telefonisch spreekuur.
Als u dringend hulp nodig heeft, neem dan contact op met uw huisarts!

Verwijzing naar Eleos
U kunt uw cliënt verwijzen via ZorgDomein. Let op: De aanmelding loopt via de hoofdvestigingen in Zwolle, Amersfoort en Dordrecht: aanmeldingen voor Almelo gaan via Zwolle, voor Ede via Amersfoort en voor Goes via Dordrecht. U kunt voor een verwijzing of informatie ook contact opnemen met een vestiging van Eleos.

Contact hulpverlener
U bent in behandeling bij Eleos en wilt contact met uw persoonlijk begeleider of hulpverlener. U kunt dan de vestiging bellen waar u hulp krijgt.

Klacht
Bent u bij Eleos in behandeling, maar heeft u een klacht over de hulpverlening, leest u dan de informatie over klachten.
Bent u familie van een cliënt en heeft een klacht over het handelen van Eleos of juist het nalaten daarvan wat voor u persoonlijk gevolgen heeft? Lees dan de informatie op de pagina familie.

HRM
Vragen over personeel, functies etc. (bijv. vacatures en stages) kunt u mailen naar vacature@eleos.nl

Algemene vragen
Als u algemene vragen heeft over Eleos, kunt u mailen met info@eleos.nl Hier kunt u geen zorginhoudelijke vragen kwijt. De mail komt binnen bij de afdeling Communicatie.

Adreswijzigingen
Adreswijzigingen kunt u doorgeven via het adreswijzigingsformulier.

Webmaster
Als u wilt vertellen wat u van deze site vindt, of als u een idee of een opmerking heeft over de (technische werking van de) site, dan kunt u terecht bij de webmaster

Klik hier voor de adressen van alle vestigingen.