Zit je kind niet lekker in zijn of haar vel?

Praat erover. Gebruik onze 6 tips.

Gratis downloaden
Eleos

Eleos is een erkende jeugd-ggz zorgverlener en specialist in christelijke ggz. We bieden behandeling en begeleiding aan jongeren met psychische problemen. Vanuit ons christelijke geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

1 op de 6 jongeren krijgt te maken met psychische problemen.

De vraag naar jeugdzorg stijgt.

Korte wachtlijst

Een korte of soms zelfs geen wachttijd.

Meld je kind aan

Lijkt je kind ongelukkig?

Misschien trekt je kind zich terug of gedraagt hij of zij zich erg angstig. Of misschien maakt je kind snel ruzie of vindt hij of zij het juist moeilijk om contact te maken. Er kunnen allerlei achterliggende redenen zijn voor het gedrag van je kind. Door het gesprek op een goede manier aan te gaan, kun je daar meer inzicht in krijgen. Samen met je kind kun je dan werken aan bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, meer rust, meer geluk. Praat erover met onze tips.

Meer nodig dan alleen een gesprek?

Bij Eleos kun je terecht voor professionele hulp. Wij bieden ggz-behandeling op maat aan op behandellocaties door heel Nederland. Daarnaast geeft Eleos thuisbegeleiding, gewoon bij jou thuis. En als het thuis niet meer gaat is woonvorm Juventum in Ede een plek waar jongeren met autisme tijdelijk kunnen wonen. Meld je kind aan.

Mijn zoon zegt bij alles: 'ik kan dit toch niet'. Het gaat me door merg en been als ik hem zo hoor praten. Ik geef hem complimenten, maar die zorgen niet voor meer zelfvertrouwen. Hoe help ik mijn zoon aan een positief zelfbeeld?

Download gratis onze 6 tips

Gebruik de praktische adviezen van onze hulpverleners om met je kind in gesprek te gaan

  • We gebruiken je gegevens om je de download per e-mail toe te sturen. Je krijgt maximaal 3 e-mails van ons. 4 weken na afloop van de laatste e-mail verwijderen we je gegevens voor deze doeleinden.

Meer informatie over aanmelding

Kennismaking en advies

  • We gebruiken je gegevens om je persoonlijke informatie per e-mail toe te sturen, afhankelijk van de regio waar je woont. Je krijgt maximaal 2 e-mails van ons. 4 weken na afloop van de laatste e-mail verwijderen we je gegevens voor deze doeleinden.