ACT-groep

Blijf je vastlopen in negatieve gedachtes, gevoelens of herinneringen? En blijven ze jouw leven verstoren ondanks de behandelingen die je al hebt gevolgd? Misschien is de ACT-groep wat voor jou!

We helpen je bij het accepteren wat niet te veranderen is

In het leven kun je vaak een keuze maken, maar soms ook helemaal niet. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Het is een therapie die je helpt minder te vechten tegen dat wat niet te veranderen is en meer te doen van wat je echt belangrijk vindt. In kleine stappen ga je andere keuzes maken.

Op weg naar een bewust en waardevol leven

Je onderzoekt wat voor jou belangrijk is

Wat maakt jouw leven waardevol en hoe zet je stappen in die richting? Dat doe je door gesprekken en verschillende (vak)therapieën. In overleg met jou nodigen we ook naasten uit. Je leert van jezelf, maar ook van anderen.

De ACT-groep is 2 dagen per week

Je komt hiervoor op woensdag en donderdag naar ons behandelcentrum ‘de fontein. De dag start om 8.30 uur en rond 14.30 uur sluiten we af. De duur van de ACT-groep is 9 maanden.

Neem contact met ons op voor aanmelding en vragen

Je kunt ons bellen op telefoonnummer 088-892 02 60. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Of stuur ons een e-mail aanmeldingen.defontein@eleos.nl. We helpen je graag op weg naar herstel.