Welkom bij onze webinars tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Van 1 oktober tot 8 oktober wordt de landelijke Week tegen Eenzaamheid gehouden. Eleos ziet het probleem van eenzaamheid ook bij mensen met psychische problemen.

Daarom bieden webinars aan met informatie over wat jij kunt doen bij eenzaamheid. We geven je graag meer informatie over hoe je kunt omgaan met eenzaamheid bij mensen met psychische problemen. Daarnaast is een webinar ook geschikt om vragen te stellen en om inspiratie op te doen.

Deze webinars worden gehouden op 5, 6 en 7 oktober van 19.30 uur tot 20.30 uur. De onderwerpen die we behandelen zijn:

  • 5 oktober: Hoe ga je om met gevoelens van eenzaamheid bij kinderen en jongeren?
  • 6 oktober: Hoe zit het met eenzaamheid bij volwassenen met ggz-problematiek? Klik hier om mee te doen.
  • 7 oktober: Hoe ga je om met eenzaamheid (bij mensen met psychische problemen) in je omgeving? Klik hier om mee te doen.

Praktische informatie

Je kunt je kosteloos aanmelden voor de webinars door dit formulier in te vullen. Je krijgt vervolgens per e-mail alle informatie toegestuurd, inclusief een link voor deelname aan de webinars (die krijg je voordat de week tegen eenzaamheid begint). Je kunt zelf beslissen of je aan alle webinars deelneemt of er eentje uitkiest. We maken voor de webinars gebruik van Zoom.

Aanmeldformulier

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Eleos toestemming om u per e-mail te benaderen voor de webinars waar u zich voor aanmeld. Na afloop van het webinar krijgt u van ons nog een e-mail. Na die e-mail wordt uw e-mailadres binnen 4 weken verwijderd.