Tijdelijke aanmeldstop specialistische ggz volwassenen Zwolle

Het aantal aanmeldingen bij Eleos is de afgelopen tijd toegenomen, waardoor ook onze wachttijd groeit. Op het moment van schrijven bedraagt onze wachttijd in Zwolle meer dan 26 weken. We willen onze hulpvragers zo snel mogelijk helpen, maar we kunnen dit op dit moment niet realiseren. Daarom gaan we over tot een tijdelijke aanmeldstop.

Deze tijdelijke aanmeldstop betekent dat wij voorlopig geen nieuwe cliënten voor specialistische volwassenen ggz aannemen. Wanneer je al wel een intakegesprek gepland hebt, dan kunnen we je in de komende periode gewoon helpen. Iedereen die voor 17 februari 2020 is verwezen naar Eleos wordt ingepland voor een intakegesprek. Houd er daarbij wel rekening mee dat de wachttijd kan oplopen tot een half jaar of langer. Zodra de wachttijd tussen aanmelding en intake korter is dan 4 maanden, is het weer mogelijk om je aan te melden bij Eleos. We verwachten dat dit in juni 2020 het geval is.

Aanmelden basis-ggz mogelijk

De aanmeldstop geldt alleen voor cliënten in de specialistische ggz volwassenen in Zwolle. Cliënten voor de basis-ggz kunnen zich gewoon bij Eleos aanmelden. Dat kan op www.eleos.nl/aanmelden.