Tijdelijke aanmeldstop specialistische ggz volwassenen Amersfoort

Het aantal aanmeldingen bij Eleos in Amersfoort is de afgelopen tijd toegenomen, waardoor ook onze wachttijd groeit. Op het moment van schrijven bedraagt onze wachttijd 26 weken. We willen onze hulpvragers zo snel mogelijk helpen, maar dat kunnen we op dit moment niet realiseren. Daarom gaan we over tot een tijdelijke aanmeldstop.

Behandeling cliënten op wachtlijst gaat door

Deze tijdelijke aanmeldstop betekent dat wij tot april 2020 geen nieuwe cliënten voor specialistische volwassenen ggz aannemen op onze locatie in Amersfoort. Cliënten die voor 17 december zijn aangemeld op deze locatie kunnen wij wel in Amersfoort behandelen. Wij streven ernaar om eind januari met alle cliënten op de wachtlijst contact te hebben gehad voor het plannen van een telefonisch screeningsgesprek. In het screeningsgesprek benoemen we de wachttijd tot intake. In februari starten wij weer met nieuwe intakegesprekken.

Aanmelden basis-ggz mogelijk

De aanmeldstop geldt alleen voor cliënten in de specialistische ggz volwassenen in Amersfoort. Cliënten voor de basis-ggz kunnen zich gewoon bij Eleos in Amersfoort aanmelden. Dat kan op deze pagina.