Veenendaal (behandellocatie)

Wanneer je in het dagelijks leven moeite ondervindt door psychische problemen, kun je bij Eleos geholpen worden. Op onze locatie in Veenendaal bieden we ggz behandeling (basis ggz) aan volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Veenendaal komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de vestigingen in Amersfoort of Ede. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Op deze locatie is alleen een mannelijke medewerker aanwezig. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. De medewerker op deze locatie heeft een BIG-registratie. Op deze locatie wordt voornamelijk CGT, maar ook wel verkorte versies van schematherapie of MBT aangeboden.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

openingstijden

Onze behandellocatie in Veenendaal (gevestigd in het kantoor van Stichting Schuilplaats) is geopend op woensdag van 8.30 – 17.00 uur.

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust!

Volwassenzorg: 088-892 00 40
Maandag: 9:00-10:00 uur
Dinsdag: 9:00-10:00 uur
Woensdag: 9:00-9:30 uur
Donderdag: 9:00-10:00 uur
Vrijdag: 9:00-9:30 uur