Sneek (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Sneek is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Sneek komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de vestiging in Drachten. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Praktische info

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Deze locatie is gevestigd in het gebouw van de HEMkerk.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

openingstijden

Onze behandellocatie in Sneek is geopend op woensdag van 8.30 – 17.00 uur.

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust of mail naar receptie.noord@eleos.nl.

Volwassenenzorg: 088-892 00 10
Maandag: 12.00-12.30 uur
Dinsdag: 12.00-12.30 uur
Woensdag: mailen
Donderdag: mailen
Vrijdag: 12.00-12.30 uur

Jeugdzorg: Telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen kun je mailen naar instroomdrachten@eleos.nl