Rotterdam (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Rotterdam is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz) aan volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Rotterdam komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de hoofdvestiging in Dordrecht. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Wij zijn op donderdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur op 088-892 00 60.

Praktische info

Op deze locatie zijn alleen vrouwelijke medewerkers aanwezig. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie. Binnen de BGGZ worden CGT, ACT, EMDR en systeemtherapie geboden.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

Openingstijden

Onze behandellocatie in Rotterdam (gevestigd in Medisch Centrum Schiebroek) is geopend op afspraak.

Spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-892 00 60 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.