Leeuwarden (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Leeuwarden is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis ggz en gespecialiseerde ggz) aan volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Leeuwarden komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de vestiging in Drachten. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Op deze locatie zijn alleen vrouwelijke behandelaars aanwezig. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Op deze locatie kunnen de volgende behandelingen worden gegeven binnen de Basis ggz: CGT, ACT en EMDR.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

openingstijden

Onze behandellocatie in Leeuwarden in het Stadskwartier is elke vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn we in de oneven weken ook op maandag van 8.30 tot 17.00 uur geopend.

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of wil je weten wanneer het spreekuur is? Bel ons op 088-892 00 10 of mail naar receptie.noord@eleos.nl.