Garderen (behandellocatie)

Wanneer je psychische problemen hebt en op zoek bent naar een ggz-behandeling, ben je bij Eleos aan het juiste adres. Op onze locatie in Garderen bieden we basis ggz behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Garderen komt voor een behandeling. Het kan zijn dat een aantal behandelingen plaatsvinden op de vestigingen in Amersfoort of Ede. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Op deze locatie hebben we het volgende aanbod voor volwassenen-ggz:

  • Individuele cognitieve gedragstherapie
  • E-health en individuele gesprekken
  • Opfrissen schematherapie voor mensen die eerder behandeling hebben gehad voor persoonlijkheidsstoornis
  • Traumabehandeling (alleen enkelvoudige trauma’s, geen EMDR)

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Praktische info

Op deze locatie kan een behandeling door zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers worden gegeven. De behandeling wordt in principe in het Nederlands aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dat een behandeling in het Engels wordt gegeven, of in een andere taal via een tolk. Alle medewerkers op deze locatie hebben een BIG-registratie, met uitzondering van de basispsychologen. Wel is het zo dat deze medewerkers altijd werken onder verantwoordelijkheid van een medewerker met een BIG-registratie. Op deze locatie wordt alleen BGGZ aangeboden, voornamelijk cgt bij angst en depressie.

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Openingstijden en spreekuren

openingstijden

Onze behandellocatie in Garderen (Deze locatie is gevestigd in het Medisch Centrum Garderen) is op maandag, dinsdag en woensdag geopend van 8.30 – 17.00 uur.

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust!

Volwassenzorg: 088-892 00 40
Maandag: 9:00-10:00 uur
Dinsdag: 9:00-10:00 uur
Woensdag: 9:00-9:30 uur
Donderdag: 9:00-10:00 uur
Vrijdag: 9:00-9:30 uur

Jeugdzorg: 088-892 00 40
Maandag: 9:00-10:00 uur
Woensdag: 9:00-10:00 uur
Donderdag: 9:00-10:00 uur