Bunschoten (behandellocatie)

Wanneer je kiest voor een korte behandeling bij Eleos, kun je terecht op onze behandellocaties. Bunschoten is daar een van. Hier bieden we ambulante zorg (basis-ggz en gespecialiseerde ggz) aan kinderen en jongeren.

Ambulante zorg betekent dat je naar onze locatie in Bunschoten komt voor een behandeling. Een behandeling bestaat meestal uit een-op-een gesprekken met een van onze specialisten. Maar we bieden ook groepsbehandelingen. Hierin ga je samen met anderen aan de slag om de klachten die je ervaart te verminderen en om aan jouw herstel te werken. Eleos vindt het belangrijk dat je in een vertrouwde en veilige omgeving kunt werken aan je herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht.

Telefonische spreekuren
Heb je vragen over de wachtlijst of een bepaalde behandeling? Bel ons dan tijdens onze spreekuren. Je vindt meer info in het tabblad ‘openingstijden en spreekuren’ in het blauwe vlak onder aan de pagina.

Behandelingen bij Bunschoten (behandellocatie)

Praktische info

Wanneer je graag met Eleos aan je herstel wilt werken, dan hebben we hiervoor een verwijsbrief nodig van je huisarts nodig of van een andere ggz-instelling. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Meer informatie over kosten en vergoedingen, vind je hier.

Faciliteiten

Deze locatie is gevestigd op Bikkersweg 86.

Openingstijden en spreekuren

Onze behandellocatie in Bunschoten is op maandag geopend van 8.30 – 17.00 uur.

spreekuren

Heb je vragen over de wachtlijst, een bepaalde behandeling of iets anders? Bel ons gerust!

Jeugdzorg: 088-892 00 40
Maandag: 9.00-10.00 uur
Woensdag: 9.00-10.00 uur
Donderdag: 9.00-10.00 uur