Jeugdonderzoek

Kan jouw geloof tot steun zijn bij de psychische problemen die je hebt? Dat is 1 van de vragen in het onderzoek dat wij doen onder jongeren van 12 tot 18 jaar. Je kunt alleen meedoen als je start met een behandeling. Wil jij meewerken aan dit onderzoek?

Je vult 2 keer een extra vragenlijst in

Als je bij ons behandeld wordt vul je altijd al vragenlijsten. Ook als je niet meedoet aan dit onderzoek. Op deze momenten krijg je dan vragenlijsten:

  • bij je aanmelding;
  • bij de start van je behandeling; Dit is de extra vragenlijst;
  • na 3 maanden na de start van je behandeling: Dit is ook een extra vragenlijst;
  • na 6 maanden.

Geloof en psychische klachten is soms lastig

We weten dat geloof tot steun kan zijn bij psychische klachten, maar het maakt het soms ook ingewikkeld. Daarvoor ontwikkelden wij  het werkboek ‘Ik kan het aan, geloven in je herstel’. Je maakt deel uit van de interventiegroep als de locatie gebruik maakt van het werkboek. De locaties die werken met het werkboek zijn: Ede, Goes, Hoevelaken, Lelystad en Zwolle. Je maakt deel uit van de controlegroep als de locatie geen gebruik maakt van het werkboek. De locaties die niet werken met het werkboek zijn: Dordrecht, Drachten Gouda en Groningen. Wil jij toch het werkboek gebruiken in de behandeling? Bespreek dat met je behandelaar.

Vul dit formulier in als je mee wilt doen

Je hoeft dan niets te printen, te tekenen en terug te sturen.

Jeugdonderzoek

Vul dit formulier in als je mee wilt doen met het onderzoek.

"*" geeft vereiste velden aan