Bied hoop met jouw ervaring

Heb jij ervaring met herstel van psychische klachten? En wil je die ervaring (leren) inzetten om mensen te helpen die op dit moment worstelen met psychische problemen?

Voor verschillende activiteiten zoekt Eleos in heel Nederland vrijwillige ervaringswerkers die anderen willen helpen in hun herstel op het gebied van mentale gezondheid. Zo zijn we op zoek naar leiders van herstelgroepen, waarin mensen met psychische klachten samen aan de slag gaan met uiteenlopende thema’s rondom herstel. Ook zoeken we vrijwilligers die een herstelwandeling willen maken met mensen die kampen met psychische problemen. Voor specifieke inzet in kliniek ‘de fontein’ in Bosch en Duin zoeken we oud-cliënten die op de Bedding of de Spreng zijn behandeld.

Jouw verhaal over herstel kan hoop bieden aan mensen die het leven op dit moment zwaar vinden omdat ze psychisch in de knoop zitten. Als je binnen Eleos aan de slag gaat met je ervaring, wordt je daarvoor goed toegerust. Zo volg je eerst de cursus Werken met Eigen Ervaring Eleos.

Nieuwsgierig geworden? Laat via herstel@eleos.nl weten dat je interesse hebt. Eén van de ervaringsdeskundigen van Eleos neemt dan contact met je op om verder te praten!