Vanaf deze pagina kun je je aanmelden voor ggz-behandeling op 1 van onze locaties in regio Midden. Behandeling voor kinderen en jeugd bieden wij in Hoevelaken, Apeldoorn, Ede, Ochten, Barneveld, Bunschoten, Ermelo en Garderen.

Ggz-behandeling voor kinderen en jeugd

Vul het aanmeldingsformulier in voor jeugd. Maak daarna een account aan in de online omgeving MijnEleos  Zorg dat je ook een verwijzing hebt van de huisarts, psychiater of een beschikking van het wijkteam of CJG van de gemeente waarin je woont. Deze verwijzing hebben wij nodig om de aanmelding te kunnen beoordelen. Zorg aan kinderen en jeugdigen tot 18 jaar wordt vergoed door de burgerlijke gemeente als er een contract is afgesloten.

Woon je in een gemeente waar Eleos geen contract mee heeft afgesloten? Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Als je account wordt geactiveerd, vragen we je om nog een vragenlijst in te vullen.

aanmelden kind en jeugd

Deeltijdbehandeling bij De Combi

Vul het aanmeldingsformulier in voor jeugd. Wij nemen contact met je op over de aanmelding. Je hebt een verwijzing nodig van de huisarts, psychiater of een beschikking van het wijkteam of CJG van de gemeente waar je woont. Deze verwijzing hebben wij nodig om de aanmelding te kunnen beoordelen. Zorg aan kinderen en jeugdigen tot 18 jaar wordt vergoed door de burgerlijke gemeente als er een contract is afgesloten.

Woon je in een gemeente waar Eleos geen contract mee heeft afgesloten? Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

aanmelden De Combi