Ggz-behandeling in regio Zuid

Vanaf deze pagina kun je je aanmelden voor ggz-behandeling op 1 van onze locaties in regio Zuid. We bieden behandeling in Almkerk, Dordrecht, Goes, Gorinchem, Gouda, Leiden, Middelburg Middelharnis. Rotterdam, Woerden of Zaltbommel ? Klik dan op 1 van de blauwe knoppen onder deze tekst.

Ggz-behandeling voor volwassenen

Je maakt eerst een account aan in de online omgeving MijnEleos. Zorg dat je een verwijzing hebt van de huisarts of psychiater. Of dat je nog een verwijzing regelt. De verwijzing hebben wij nodig om je aanmelding te kunnen beoordelen. En de verwijzing is nodig om de zorg te declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Na ontvangst van de verwijzing wordt je account geactiveerd. We vragen je daarna om enkele vragenlijsten in te vullen.

aanmelden volwassenen

Ggz-behandeling voor kinderen en jeugd

Vul het aanmeldingsformulier in voor jeugd. Wij nemen contact met je op over de aanmelding. Je hebt een verwijzing nodig van de huisarts, psychiater, wijkteam of CJG van de gemeente waar je woont. Deze verwijzing hebben wij nodig om de aanmelding te kunnen beoordelen. Zorg aan kinderen en jeugdigen tot 18 jaar wordt vergoed door de burgerlijke gemeente als er een contract is afgesloten.

Woon je in een gemeente waar Eleos geen contract mee heeft afgesloten? Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

aanmelden kind en jeugd