Aanmelden

Je kunt je op deze pagina aanmelden voor behandeling of begeleiding bij Eleos. De manier van aanmelden is verschillend voor begeleiding en behandeling, maar ook afhankelijk van je leeftijd. Kies hieronder de soort zorg die je nodig hebt en klik op de button voor een aanmeldformulier of meer informatie.

Hier vind je meer informatie over de kosten van behandeling en begeleiding.

Behandeling volwassenen Noord-Nederland

Provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland

Meld je je aan voor behandeling in Assen, Drachten, Groningen, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Sneek, Urk, Wierden of Zwolle? Klik dan op de blauwe knop onder deze tekst. Je maakt dan eerst een account aan in de online omgeving MijnEleos. Zorg dat je ook een verwijzing van de huisarts hebt of deze nog gaat regelen. Als de verwijzing van de huisarts is ontvangen, wordt je account geactiveerd. Daarna vragen we je om enkele vragenlijsten in te vullen.

Aanmelden voor ggz-behandeling

Behandeling volwassenen (overige provincies), kinderen en jongeren (heel Nederland)

Om je aan te melden voor behandeling bij Eleos, vul je een formulier met algemene gegevens in. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen. Ook kun je hier je kind aanmelden voor ggz-behandeling.

Woont een kind of jongere in de gemeente Noordoostpolder? Dan geldt een aanmeldstop. De hulpvraag kunnen we niet in behandeling nemen.

Aanmelden voor ggz-behandeling

Begeleid wonen

Als je je wilt aanmelden voor begeleid wonen bij Eleos, neem dan contact op met de woonvorm naar keuze. Bekijk hier al onze locaties voor begeleid wonen.

Klik hier voor meer informatie over het aanmeldtraject begeleid wonen

Thuisbegeleiding

Hier meld je je aan voor specialistische begeleiding thuis door Eleos. Voor specialistische begeleiding thuis heb je een beschikking nodig van de gemeente waar je woont.

Woon je in de gemeente Noordoostpolder? Dan geldt een aanmeldstop. Jouw hulpvraag kunnen we niet in behandeling nemen.

Aanmelden voor thuisbegeleiding

Behandelcentrum de fontein

Als je je wilt aanmelden voor een (dag)behandeling bij de fontein, heb je een verwijzing nodig. Zorg dat je verwijzer onderstaand aanmeldformulier invult.  Verwijzers kunnen met dit formulier hun cliënt direct verwijzen naar de fontein.

Formulier voor verwijzing naar de fontein

Wilt u iemand verwijzen naar Moodcamp op de fontein? Vul dan het reguliere aanmeldformulier hierboven in en daarnaast dit aanvullende aanmeldformulier.