In beweging tegen depressie

Ontdek hier of de Moodcamp bij jou past

Eleos

Een depressie zorgt er vaak dat je weinig zin hebt om activiteiten te ondernemen. Het advies ‘ga weer dingen ondernemen’, valt dan ook niet altijd goed. Wanneer je moeite hebt om activiteiten te ondernemen is de Moodcamp misschien wel de oplossing voor jouw depressie.

De Moodcamp is een bootcamp voor je stemming

Lees hier meer informatie over de Moodcamp

De Moodcamp is een groepsbehandeling  voor mensen met een ernstige de­pres­sie waarbij de ambulante behandeling ontoereikend blijkt, of het gewenste effect van de behandeling langer duurt dan verwacht.

De Moodcamp bestaat uit een in­ten­sie­ve op­na­me van 2 we­ken, 1 voorbereidingsdag en 2 terugkom­dagen en heeft maximaal 8 cliënten. Naasten worden intensief betrokken.

 

Voor de Moodcamp is een medische indicatie voor opname nodig

Deze wordt vastgesteld door een psychiater. Verwijzers (ook huisartsen) kunnen met ons overleggen of dit aanmeldformulier invullen.

Neem contact met ons op via een e-mail naar aanmeldingen.defontein@eleos.nl of Jonneke Koudijs via jonneke.koudijs@eleos.nl Of bel ons op telefoonnummer 088-892 02 60.

 

 

“Ik heb de Moodcamp gedaan en dat was zwaar, maar ik ben er ontzettend goed doorheen geholpen. Ik ben echt weer in leven geblazen en ik ben met duidelijke 'tools' thuis gekomen.”