Dienstverlening op maat

Lezing, presentatie of bijeenkomst?

Onze kennis en kunde over psychische gezondheid delen we graag met u. Bijvoorbeeld door een lezing, presentatie of workshop op maat te verzorgen. Over een psychisch probleem, het omgaan met een bepaalde stoornis, etc. Benieuwd? Nodig Eleos uit in uw kerk, vereniging of school.

Wilt u een lezing of presentatie van een hulpverlener van Eleos aanvragen? Gebruik dan onderstaande link: Formulier aanvraag lezing om uw aanvraag te doen. We proberen om vervolgens binnen een week contact met u op te nemen.

Het is goed om te weten dat er kosten verbonden zijn aan een presentatie van Eleos. Ook wijzen we er op dat we aanvragen voor presentaties graag ruim voor de gewenste datum ontvangen, zodat we u een goed aanbod kunnen doen.


Cursus op maat

Een (preventieve) cursus of training kan handvatten bieden of erger voorkomen. Zo biedt Eleos bijvoorbeeld de cursus ‘Plezier op school’ voor aanstaande brugklasleerlingen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een cursus of training te volgen? Neem dan contact met ons op via onderstaande link: Formulier aanvraag cursus of training om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Cursussen en trainingen vallen onder het commerciële dienstenaanbod van Eleos, wat niet wordt vergoed door een zorgverzekeraar. U ontvangt daarom een offerte bij ons aanbod.